Olimpiai bajnok zöld tábor

Idén is megrendezésre kerül a "táborok tábora", Kecskeméten.
Olimpiai bajnok zöld tábor | Nyári gyerektáborok 2024 | Tábor 2024 | Kecskeméti napközis tábor 2024 | Ottalvós tábor 2024

Nem csak sportokból szerveznek világjátékokat. Rendeznek nemzetközi diákolimpiát biológiából, kémiából, matematikából, fizikából, sőt csillagászatból és asztrofizikából is. Ezeken a versenyeken a magyar diákok rendre érmeket nyernek és szép helyezéseket érnek el.

Érdekelnek téged is a természettudományok?

Akkor az iskolán kívül is érdemes olyan helyet keresned, ahol bővítheted a tudásod. Egy nyári természettudományos táborban a nyaralás mellett a céljaid eléréséhez is közelebb kerülhetsz.

Kíváncsi vagy a természetben lezajló folyamatokra?

A PEOPLE TEAM kecskeméti zöld táborában mindent megtudhatsz az óceánok kialakulásáról, a kontinensek vándorlásáról, a sivatagokról, a hegységek születéséről, sőt igazi vulkánkitörést is modellezhetsz.

Szeretnéd megfejteni a világegyetem titkait?

Profi csillagász segítségével, nagyteljesítményű távcsővel vizsgálhatod világosban a Napot, éjszaka pedig a csillagokat. A kecskeméti planetáriumban érdekes előadások várnak naprendszerünkről és az élet kialakulásáról.

Szívesen megértenéd a kutyák viselkedésének titkait?

Kutyák is érkeznek a táborba. Etológus gazdájuk elmondja, miért ők az ember legjobb barátai, és hogyan kommunikálnak veled. Fény derül arra is, hogyan tudod tanítani a saját kutyádat.

Mindennél jobban érdekelnek a vadállatok?

Ragadozó madarak és kígyók mutatkoznak be. Egy sas vagy óriáskígyó megsimogatásához bátorság kell, de ha megismered szokásaikat és természetüket, menni fog.

Orvos szeretnél lenni?

Akkor bizony nem maradhat el az emberi test megismerése. Tanulmányozhatod az emberi csontváz felépítését, a szervek működését, és még disznószívet is boncolhatsz.

A tudóstábor egy nagy tábor része, ahol a többi gyerek is egy választott témával foglalkozik. Vannak, akik angolt vagy magyar nyelvet tanulnak. Vannak, akik táncolnak, zsonglőrködnek, főzőcskéznek. A filmesek forgatnak, a programozók 3D-s terveket készítenek, a képzőművészek festenek, a fotósok meg képeket hívnak elő. Délután és este a tábor gyerekfesztivállá változik. Majd 500 résztvevője rengeteg kalandban vesz részt: strandolás, játékok, vetélkedők, csapatversenyek nyújtanak nagyszerű kikapcsolódást.

Ki tudja, lehet, hogy kedvet kapsz a robotépítéshez vagy a drónreptetéshez és bevállalsz még egy hetet.

Első körben kattints a honlapra, és tervezd meg életed legjobb nyarát!

Kapcsolódó cikkek

A leggyorsabb traktorok nyomában

A leggyorsabb traktorok nyomában

A traktorokról a legtöbbeknek nem a sebesség jut az eszükbe, hisz a traktorok általában lassan, munkát végezve haladnak a földeken.

Hogyan működnek az elektromos kandallók?

Hogyan működnek az elektromos kandallók?

Egy elektromos kandalló beszerzése meleg, barátságos megjelenést kölcsönözhet otthonának.

Mi mindenre használható a levendula?

Mi mindenre használható a levendula?

Most azzal foglalkozunk részletesebben, hogy mi mindenre használható a levendula és milyen előnyei lehetnek a használatának a mindennapokban.