Szintetikus vagy emberi haj parókák?

5-5 érv mindkettő mellett.
Szintetikus vagy emberi haj parókák? 5-5 érv mindkettő mellett.

A nők sok tényező miatt dönthetnek amellett, hogy rendszeresen, vagy bizonyos időközönként parókát viselnek. Lehet ennek egészségügyi oka, oka lehet a paróka viselésének az elgyengülő, hulló haj, de a trendi hajviselet, vagy a megújulás is az okok között szerepelhet. Azok, akik a paróka viselése mellett döntenek, már bizonyára tudják, hogy vannak úgynevezett szintetikus és emberi haj parókák. Mindkettőnek vannak olyan pozitívumai, előnyei, amelyek ismeretében mindenki eldöntheti, hogy számára melyik a legmegfelelőbb.

Érvek a szintetikus parókák mellett

A szintetikus parókák műanyag szálakból, műszálból készülnek, de ma már olyan minőségi eljárással készülnek, hogy csak nehezen különböztethető meg az eredeti emberi haj parókáktól. A gyártás során ezek a parókák is vagy egyenesek, vagy hullámosak, vagy göndörek lesznek, éppen olyanok, mint amilyenek az emberi haj is.

A szintetikus parókák 5 előnye

  1. A jó minőségű szintetikus haj nagyon hasonlít az emberi haj parókákhoz. Ma már gondosan ügyelnek a készítés során a minőségre, így aki emellett dönt, is jól választ.

  2. Mivel a haj gondosan elő van készítve, így nekünk már nem sok dolgunk van. Például az egyenes hajat nem kell már egyenesíteni és hullámokat sem kell a hajba csempészni, hiszen a gyártás során készítenek mindenféle stílusú frizurát, nekünk csak az ízlésünknek és a stílusunknak megfelelőt szükséges kiválasztani.

  3. A szintetikus parókák jóval kedvezőbb árakon kaphatók, mint az emberi haj parókák.

  4. Megfelelő gondozás és ápolás mellett is hosszú hónapokig, akár évekig viselhetők a szintetikus parókák.

  5. Az időjárásváltozás, az eső, vagy az erős napsütés sem tesz kárt ezekben a parókában.

Érvek az emberi haj parókák mellett

Mivel az emberi haj parókák valóban emberi hajból készülnek, így sokkal természetesebb megjelenést biztosítanak azoknak, akik e mellett teszik le a voksukat. Mivel nagyon lágyak és ragyogó fénnyel rendelkeznek, így egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy a saját hajunkat viseljük, vagy éppen paróka van rajtunk. Az emberi haj parókák is sok előnnyel rendelkeznek, most 5 ilyet szeretnénk bemutatni.

  1. Az emberi haj parókák éppen úgy viselkednek, mint az emberi haj, azaz hasonlóképpen mosható és formázható. Az emberi haj parókákat ugyanúgy lehet fésülni, festeni, egyenesíteni, vagy éppen hullámosítani. Ha valaki olyan körültekintéssel gondozza, mintha valóban a saját haja lenne, akkor nem követhet el a haj ellen semmilyen hibát.

  2. Az emberi haj parókák több évig is hű társunk lehetnek, hiszen ha nem teszünk kárt bennük, akkor rendkívül tartósak és strapabírók is.

  3. Az emberi haj parókák másik nagy előnye, hogy éppen úgy viselhetjük, mintha csak a saját hajunk lenne. Ha egyik reggel egyenes hajra vágyunk, akkor ki is vasalhatjuk, de ha göndör fürtöket szeretnénk, akkor be is göndöríthetjük a tincseket. Mindent összevetve, el lehet mondani, hogy nagyon rugalmas és jó textúrájú hajról van szó.

  4. Az emberi haj parókával éppúgy nézhetünk ki, mint a hajvesztés előtt. Senki sem fogja megmondani, hogy parókát viselünk, annyira természetes a megjelenése.

  5. Még azok is viselhetnek ilyen parókát, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, hiszen akárcsak a saját hajunk, az emberi hajból készült paróka is teljesen természetes.

Amennyiben már eldöntötted, hogy szeretnél parókát vásárolni, nézz be egy webshopba, ahol sokféle színű, formájú, textúrájú és stílusú szintetikus és emberi haj paróka közül válogathatsz.

Kapcsolódó cikkek

Kezdők útmutatója a transzcendentális meditációhoz

Kezdők útmutatója a transzcendentális meditációhoz

Ahhoz, hogy a Transzcendentális Meditáció gyakorlása sikeres legyen, legalább tíz perces gyakorlással kell kezdenie.

A Hévízi-tó környéke - hazánk egyik legváltozatosabb üdülőközpontja

5 érv amellett, hogy Hévízen töltsük a nyaralást

A Zala megyében székelő Hévíz, Európa legnagyobb természetes képződéssel létrejövő gyógytava.

4 szuper érv a Seychelle-szigetek mellett

4 szuper érv a Seychelle-szigetek mellett

Igazi trópusi paradicsomba kalauzoljuk el az olvasókat.