3 szépségápolási kiegészítő, amik valóban hasznosak!

A szépségpiac az egyik olyan iparág, amiben a legnagyobb pénzek forognak. Nehéz eligazodni a színes kínálatban, de jó tudni, hogy a sok felesleges termék mellett vannak olyanok is, amelyek tényleg megkönnyíthetik a hétköznapok gyors forgatagát és valóban működő és hasznos kiegészítők a mindennapok során.
Jade roller, szépségeszközök, kozmetikai termékek - Hasznos szépségápolási kiegészítők

A reklámoknak és a fel-fel bukkanó népszerű celebeknek köszönhetően vannak olyan kozmetikai márkák, amik az ügyes marketingfogásoknak köszönhetően próbálják a befolyásolhatóságunkat megszerezni és arra sarkalni bennünket, hogy havi szinten folyamatosan náluk hagyuk a fizetésünk X %-át. Szerencsére egyre többen a tudatos vásárlás mellett voksolnak le és nem dőlnek be a csábító reklámoknak és szlogeneknek, de így is nagyobb arányban vannak azok, aki havi szinten több tízezer Ft-ot költenek el vélhetőleg felesleges és haszontalan dolgokra. Ennek a szituációnak is megvan a maga pszichológiája, illetve nyilván mindenkinek mások az igényei, főleg, ha a szépség témakörében vájkálunk, de az influencerek korában és a rengeteg online tesztbejegyzésnek köszönhetően sokkal könnyebb dolgunk  van most, mint néhány évvel ezelőtt.

Az agresszív kampányok között mégis vannak olyan termékek, amik igenis beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, legalábbis a nagy számok törvénye alapján, hiszen mindenkinek egy cég sem tud teljesen megfelelni. A következő pontokban 3 olyan szépségápolási kiegészítő lesz fókuszban, amelyek nem csak hogy népszerűek, hanem valóban hasznos és hosszantartó befektetésnek számítanak.

Jade roller arcmasszírozó

A jade roller egy olyan szépségápolási szerkezet, ami jade kőből van és a funkcióját tekintve a nyirokkeringés fokozásáért és az arcmasszírozás végett lett népszerű a beauty nesszeszerekben. A fém csattal rögzített jade fej görgős, aminek a segítségével könnyedén masszírozni tudjuk az arcunkat, ezáltal vérbőség keletkezik és a duzzadt területek, a vizenyős  blokkok is csökkeni tudnak. A rollert többféle ásványból is elkészítik, így nem muszáj a jade mellett letenni a voksot, a rózsakvarc verzió is igen népszerű. Kifelé húzó mozdulatokkal a bőr ráncosodását is meg lehet előzni és a megtisztított arcon a szérumok felvitele is sokkal hatásosabb egy ilyen kiegészítő által.

Vibráló arctisztító készülék

Az arctisztító készülékek nem számítanak újdonságnak a piacon, de a szilikonos okos verzióik az elmúlt egy évben szinte lesöpörték az összes konkurencia cég termékét, így kérdésessé vált, hogy mitől is van ezeknek a termékeknek ekkora sikere. Az tény, hogy egy arctisztító készülék nem fogja megváltani a világot és hiába ígéri mindegyik, hogy ráncmegelőző hatásuk van, egy tisztességes és tudatos krémekből, szérumokból álló rutint nem tudnak helyettesíteni. Az arctisztítás azonban, az egyik legfontosabb dolog, ha valaki szeretné hosszú évekig élvezni a tiszta, feszes és fiatalos bőrét. A nem megfelelően megtisztított bőr sok környezeti ártalomnak ki van téve és a szennyeződések felhalmozása miatt a bőrkép is rosszabb, mintha egy alapos tisztításon esne át. Összességében egy könnyedén tisztítható, szilikonos, vibrálós változat remek kiegészítése lehet egy jó arcápolási rutinnak. A sminkeltávolítást és az arctisztítást is alaposabban lehet általa végezni, ami hosszútávon kifizetődő tud lenni. A plusz funkciók pedig, csak a marketing és a laikus vásárlók bevonzására szolgálnak.

Mini hűtő a kozmetikai krémeknek

A jóminőségű szérumok között jó néhány igen instabli szerkezettel rendelkezik, így a gyártók a hűtőben tartást javasolják. A fanatikus bőrápolóknak piacra dobták azokat a mini hűtőket is, amik pontosan ezt a funkciót töltik be. A C-vitaminos szérumokat, a géles krémeket vagy éppenséggel a romlandó, természetes összetevőkből álló arcmaszkokat is egy helyre tudjuk ezáltal tenni, így nem kell megtenni a konyha és a hálószoba közötti távot sem, a reggeli vagy esti készülődés során.

 

Kapcsolódó cikkek

ital, egészséges reggeli, turmix - A legfinomabb banán alapú italok

A legjobb banán alapú turmixok reggelire!

A reggeli a legfontosabb étkezés a nap során. A banán nagyszerű alapanyag turmixokhoz.

Teszteld az oltás hatékonyságát Covid ellenanyag teszttel!

Teszteld az oltás hatékonyságát Covid ellenanyag teszttel!

A vakcinák arra edzik immunrendszerünket, hogy olyan fehérjéket állítsanak elő, amelyek harcolnak a betegségekkel, ugyanúgy, ahogyan az akkor történne, ha ki lennénk téve a betegségnek.

Miért jó reggelente edzeni?

Miért jó reggelente edzeni?

A reggeli edzésnek vannak előnyei. Mutatjuk is, melyek ezek!