A kézműves jéggel minőségi koktél készíthető

A bárokban, a szállodákban és az éttermekben egyre inkább a minőségi jég kerül terítékre.
Jégkocka - nem mindegy, milyen - kézműves jéggyár, jéggyártó is létezik már

A bárokban, a szállodákban és az éttermekben egyre inkább a minőségi jég kerül terítékre. Hiszen a szolgáltatók elsődleges célja, hogy a vendégek minél jobb minőségű italokat fogyasszanak, amikor egy fárasztó nap után betérnek egy bárba, vagy éppen a nyaralásukat töltik egy szállodában. A minőségi jég nem megfizethetetlen és nem csak a küllemében, hanem állagában is sokkal kifinomultabb, mint a hagyományos társa. Mi 3 okot is tudunk, ami a kézműves jég mellett szól.

1. A kézműves jég tiszta

Mit is takar ez a tisztaság? A hagyományos módon fagyasztott víz, s az ebből készült jég színe fehér. Nem lehet rajta átlátni, ez viszont nem csak az ital minőségét rontja, hanem az összképet is. Csak pillants rá az Artificer Instagram oldalán található jégcsodákra és te is észreveszed a különbséget. A kézműves jég tisztasága abban is megmutatkozik, hogy mennyire áttetsző. Amikor egy ilyen jéggel készült italt kortyolgatunk, szinte olyan érzés keríthet hatalmába, mintha egy gyémánt úszkálna a poharunkban.

1. A kézműves jég lassan olvad

A koktél, és bármilyen más ital attól lesz minőségi, ha az eredeti ital íze felsejlik, szinte minden egyes ízlelőbimbónkon külön is érezzük azt a jól eső érzést, amelyet az adott ital kelt bennünk. Az ital semmihez sem fogható aromája és ízvilága csak akkor bontakozhat ki, ha nem vizesedik fel, ha ezt az összhangot nem bontják meg az olvadó jég vízcseppjei. Az Artificer kézműves jég csak lassan olvad, szinte észre sem vesszük, így az ital is megőrzi azt a testességet, amelyet már az első kortyok ízlelésekor érzünk. A kézműves jég egy jégműhelyben indul az útjára. Az Artificer cég tulajdonosai – Galambos Máté és Galambos Ádám – is kiveszik a munkából a részüket, azaz aktívan dolgoznak azon, hogy a jégtömbből szabályos hasábok és kockák készüljenek.

A cég vezetői nem csupán Budapest szívében lévő szállodáknak, éttermeknek és bároknak a jégigényét kívánják kielégíteni, hanem a külvárosi vendéglátó egységeknek is rugalmasan szeretnének szállítani. Hiszen a minőség nagyon fontos számukra, ezért minél több fogyasztóval szeretnék a kézműves jeget és annak előnyeit megismertetni.

1. A dizájn és a külcsín

Amikor betérünk egy bárba, és rendelünk egy italt, nem csak az ital minősége fontos számunkra, hanem a külcsín is. Azaz, hogy milyen pohárban szolgálják fel az italunkat, milyen az adott ital minősége és nem elhanyagolható a jégminőség sem, melynek az ital hűtése a célja. A kézműves jég egy magasabb szintre emeli az adott italt, és egy másfajta kultúrát teremthet meg. Egy olyan kultúrát, amelyet eddig nem ismertünk, de szeretnénk ebbe bepillantást nyerni.

Az Artificer, mint jéggyártó cég, nem csak kézműves, hanem kocka, zúzott, tört és koktéljeget is gyárt és szállít ki Budapest egész területén.

Kapcsolódó cikkek

Következő fokozatra kapcsol a közép-európai startup-ökoszisztéma egyik legígéretesebb kezdeményezése, a CE-Connector

Következő fokozatra kapcsol a közép-európai startup-ökoszisztéma egyik legígéretesebb kezdeményezése, a CE-Connector

Ezzel a CE-Connector a következő fejlődési szakaszába lép, és egyedi szolgáltatásokkal teszi sikeressé a hazai és regionális startup-okat.

Leégett a Jim Beam egyik raktára

Leégett a Jim Beam egyik raktára - 45 ezer hordó whisky bánta

Szomorú eset történt nemrég Amerikában, ahol a híres whiskykészítő Jim Beam egyik raktárában tűz ütött ki.

Ásványvízmárkák marketingstratégiái

Ásványvízmárkák marketingstratégiái

A marketingstratégiák fontos szerepet játszanak az ásványvíz márkák piaci pozíciójának megerősítésében.