Atlantic City 3 legnépszerűbb kaszinója

Atlantic City az egyik legszórakoztatóbb város a világon, legalábbis sokan nevezik a szórakozás és kikapcsolódás fellegvárának.
Atlantic City 3 legnépszerűbb kaszinója

A szerencsejátékosok egyik úticélja is, hiszen összesen kilenc kaszinó – Caesars, Bally’s, Resorts, Tropicana, Oceans, Harrah’s, Hard Rock, Golden Nugget, Borgata – található ebben a városban. A cikkben most 3 nagyszerű kaszinót mutatunk be kicsit részletesebben, a 22Bet vélemények jóvoltából.

Bally’s kaszinó

A Bally’s Kaszinóban van pókerterem és játékgépek is sok szórakozást kínálnak az ide látogatóknak, sőt itt még sportfogadásra is van lehetőség. A bárban remek italokat szolgálnak fel és az itt dolgozók nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen nagyon kedvesek a vendégekkel. Az egyetlen negatívum talán, hogy kevés a személyzet, így sok szolgáltatásra várni kell, de mindezt a bosszúságot kompenzálja, hogy a pincérektől kezdve, a kaszinóban dolgozókig, mindenki nagyon kedves.

Ha valaki megéhezne, akkor betérhet az olasz étterembe, a Buca di Beppo étterembe, illetve a Walt’s Primo pizzériájában is jól lakhat.

A Bally’s kaszinónak van egy csodálatosan szép tengerparti bárja is, ami leginkább csak nyáron élvezhető. A szállodai szobái tiszták és a fürdőmedence is remek kikapcsolódást kínál.

Oceans Kaszinó

Az Oceans Kaszinó nem csak nyitott, de tágas is. A fény észrevétlenül áramlik a hatalmas épületbe, ami a hatalmas ablakoknak köszönhető. Az ablakokból közvetlenül az Atlanti – óceánra lehet látni. Az épület hatalmas és mindig kellemes vanília illat lengi be.

A kaszinóban rengeteg játékgép található és van sportkönyve, azonban pókerteremmel nem rendelkezik.

Az Oceans Kaszinóban több étterem is működik. A Villain étterem egyik specialitása, a remekül elkészített homár. Az Oceans Kaszinó éjszakai élete is kiemelkedő, remek tengerparti bulikat tartanak itt és a világ legjobb Dj-i szolgáltatják a zenét.

A modern és luxus szobák nem csak tiszták, szépek és rendezettek, de az óceáni sétányra néznek, így remek a kilátás és este, lefekvés előtt, nagy sétákat is lehet tenni a parton.

Borgata Kaszinó

A Borgata Kaszinó éjszakai élete fenomenális, leginkább a Las Vegas-i éjszakai élethez lehetne hasonlítani. Talán ez az egyik legjobb kaszinó Atlantic Cityben. A kaszinóban nem csak játékgépeken élhetjük ki a játékszenvedélyünket, de a pókerterembe is betérhetünk kipróbálni a szerencsénket. A hely különlegessége, hogy a játékosok élő sportfogadáson is részt vehetnek.

A kaszinóban nagyon kedves a személyzet és finom italokat szolgálnak fel. A kaszinó étterme kiváló, a pezsgő éjszakai élet pedig elsősorban a Premier Night Clubban zajlik. A Borgata kényelemes és modern szobákban szállásolja el a vendégeit. Egyetlen hátránya talán, hogy egy kikötőben található, így nincs szabad sétánya és strandja.

Kapcsolódó cikkek

Utazás a Ramadán alatt

Utazás Ramadán alatt

Ha ramadán alatt utazunk egy muzulmán országba, jó ha tudunk néhány és fontos tényezőt.

4 ok, miért érdemes Isztambulba utazni

Íme 4 ok, miért érdemes Isztambulba utazni

Isztambul sokszínű látnivalói, műemlékei és különlegességei miatt rendkívül közkedvelt úticél.

Varázsoljuk természetet a lakásunkba!

Varázsoljuk természetet a lakásunkba!

Különleges hatást keltő lámpák.